Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

TESTIRANJE E-KOLES IN KOLES


 

Nakup novega kolesa ali e-kolesa je vse prej kot enostaven projekt. Od nas zahteva veliko brskanja, izbiranja, primerjanja in seveda tudi testiranja. Na trgu je ogromno različnih proizvajalcev in modelov, od navadnih koles do električnih koles, z najrazličnejšimi kombinacijami opreme in zelo velikim razponom cen. Še dobro, saj smo ljudje na srečo zelo različni in nam ustrezajo različne stvari. Po neskončnih urah, ki smo jih preživeli na internetu v lovu za novim kolesom in smo obiskali že nekaj trgovin, imamo verjetno že zelo dobro predstavo kaj želimo in morda tudi že ožji izbor koles. Do končne odločitve nam lahko pomaga testiranje.


V našem razstavnem prostoru je razstavljenih približno 60 različnih koles blagovnih znamk Cube in Romet. Med njimi so gorska polnovzmetena, gorska hardtail, kros, cestna/gravel, treking/touring, mestna in otroška kolesa ter električna kolesa različnih velikosti, ki so ves čas (v času našega delovnega časa) na voljo za hitro testiranje po našem parkirišču.


Za bolj konkreten test si je možno izbrane modele koles in e-koles izposoditi za dalj časa. Naša trgovina se nahaja na dobri izhodiščni lokaciji za cestne, treking in gorske ture. V bližini je Pohorje na katerega se lahko povzpnete po asfaltirani ali makadamski cesti. V smeri proti jugu lahko zelo hitro pridete do popolnih cest za cestno turo.Za daljše testiranje so vam na voljo:CESTNA/GRAVEL KOLESA CENIK IZPOSOJE
   
Žensko gravel kolo CUBE Nuroad WS 2019, velikost 53 cm

 Kratko testiranje z e-kolesom do 4 ure brez polnilca - BREZPLAČNO!
 1 dan - 20 EUR

Vsak dodaten dan - 10 EUR

Vikend paket - 25 EUR
Prevzem v petek po 12. uri
Vračilo v ponedeljek do 12. ure

Teden paket - 60 EUR
Prevzem do 12. ure
Vračilo čez en teden do 12. ure
   
Moško fitnes kolo CUBE SL Road PRO 2019, velikost 53 cm

  
 
UGODNO ZA VAS: V primeru nakupa novega kolesa v roku 2 mesecev od izstavitve računa za testiranje vam vplačan znesek v vrednosti do 50 EUR odštejemo od cene novega kolesa.


POMEMBNO: Za izposojo kolesa potrebujete veljaven osebni dokument. V primeru poškodbe ali izgube izposojenega kolesa je uporabnik izposojevalcu odškodninsko odgovoren do največ 70 % maloprodajne cene izposojenega kolesa.


PRIPOROČAMO: Izbrano kolo oziroma e-kolo za testiranje si lahko vnaprej rezervirate s telefonskim klicem na 02 3003 515.
 
  
   
POLNOVZMETENA GORSKA KOLESA  

  
CUBE Stereo 150 C:62 Race 29, velikost 20''

  
  
   
   
E-KOLESA TOURING  

  
CUBE Kathmandu Hybrid EXC 500, velikost 50 cm

  
  
   
   
E-KOLESA GORSKA HARDTAIL  
   
CUBE Acid Hybrid ONE 500 29 2019, velikost 21''

  
  
   
CUBE Reaction Hybrid SL 500, velikost 19''

  

  
   
   
E-KOLESA GORSKA POLNOVZMETENA  
   
CUBE Stereo Hybrid 140 PRO 500 27,5 2019, velikost 18''

  
  
   
CUBE Stereo Hybrid 140 PRO 27,5 2019, velikost 20''