-10%
FIFA 14 (PC)

Povej naprej|

FIFA 14 (PC)Ident: 115120
Zaloga: Dobavljivo Dodatne informacije!
Redna cena:  50,00 €

Prihranek:  5,00 € (10,00%)

Vaša cena:  44,99 €

Količina:   

Občutite napetost pri preigravanju, doživite vznemirjenje ob zadetku, ter izkusite emocije nogometa kot vam jih lahko nudi le FIFA 14! Nova značilnost imenovana "Pure Shot" in popolnoma nov sistem učinka na žogo bosta preoblikovala strele na gol, vsak poskus strela se vam bo tako zdel še bolj resničen gol pa posledično večja nagrada za vaš trud. FIFA 14 pritegne tudi s spletnim načinom ki nogometne navdušence po celem svetu poveže v celoto. Igra je tako nogometno socialno omrežje kjer se povezujte, tekmujete in delite svoje nogometne uspehe milijonom ljudem.

Tehnične podrobnosti

založnik  Electronic Arts
strojne zahteve  procesor: Intel Celeron E1200 Dual-Core 1.6 GHz ali MD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
grafična kartica: Nvidia GeForce 8400 serija ali AMD Radeon 9550
RAM: 1 GB
operacijski sistem: Windows XP 32-bit ali novejši
disk: vsaj 8 GB prostega prostora
priporočena konfiguracija  procesor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz ali AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
grafična kartica: Nvidia GeForce 8800 GT 256 MB ali AMD Radeon HD 2900 XT 512 MB
RAM: 2 GB
operacijski sistem: Windows 7 32-bit ali novejši
disk: vsaj 8 GB prostega prostora
starostna omejitev  3 (3+ let)
garancija  ni garancije

blog comments powered by Disqus

Informacije o dobavi

NOVO PRI DOSTAVI V MARIBORU

Če se boste odločili za prevzem vašega naročenega blaga iz samopostrežnega avtomata, ki je lociran pri garažnem vhodu v trgovski Center Mercator Tabor, ulica Eve Lovše 1, lahko to storite vsak dan od 9. do 21. ure, v nedeljo pa od 8. do 15. ure. Hitro in enostavno, brez čakanja in brez iskanja parkirnega mesta. Storitev je brezplačna!več


Če se boste odločili za lasten prevzem na sedežu spletne trgovine Akcija.si (Tržaška cesta 21, 2000 Maribor), to lahko storite vsak delovnik med 09.00 in 12.00 uro ter med 13.00 in 16.00 uro.

Če je produkt na zalogi, če ura še ni odbila 14 in je delavnik, bo šla pošiljka še danes na pot.
    Če produkta nimamo na zalogi, pri podatku Zaloga piše: »Dobavljivo «.
    V tem primeru bo na dostavo potrebno počakati nekoliko dlje, vendar običajno ne dlje kot 3 delovne dni. Včasih pa se zgodi, da je na nekatere artikle zaradi različnih okoliščin potrebno počakati še kakšen dan več. Za informacije o dobavljivosti le-teh kliknite na belo kuverto in nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali.

    Garancija

    Produkti in storitve imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
    Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa produkt zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.
    Dovolite nam, da vas opozorimo še na to, da pri vračanju produktov v reklamacijo ali garancijo priložite dopis z opisom okvare (napake) ter kopijo računa. Stroške pošiljanja krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino žal ne sprejemamo.

    Možnosti vračila

    Naročeno blago, kupljeno preko interneta, lahko v 45 dneh vrnete brez obveznosti. Zadošča, da nas v 15 dneh obvestite, da odstopate od nakupa, blago pa nam lahko vrnete v naslednjih 30 dneh.


    V takšnih primerih vam kupnino vrnemo (na TRR) najkasneje v 15 dneh. Na www.akcija.si omogočamo tudi zamenjavo artikla.

    Več o možnostih vračila blaga: Reklamacije in vračila

    Načini plačila

    Plačate lahko po predračunu z nakazilom na naš TRR ali pa ob prevzemu blaga.
    V kolikor si želite artikel prejeti po pošti, potem boste lahko plačali z gotovino, če pa artikel pravzamete pri nas na Tržaški 21 v Mariboru, pa boste lahko plačali z naslednjimi karticami: Maestro, MasterCard, Visa, Karanta, American Express oz. se dogovorili za obročno plačevanje. Več o načinih plačil si preberite tukaj.

    Kaj pomeni Vaša cena

    Vaša cena je cena s spletnim popustom in je namenjena našim registriranim uporabnikom. Cena vsebuje DDV. Če še niste naš registrirani uporabnik, se lahko registrirate tukaj. Prijavite se, ker bo tako za vas nakup ugodnejši!  

    Portali družbe: Comtron | TRONInterCenter | TRONpos | FotoPlus