Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

Cestna kolesa (1)

EconoCubeRometCestna kolesa

Cestna kolesa, znana tudi kot cestaki ali dirkalna kolesa so zelo posebna kategorija koles, ki se uporabljajo predvsem na asfaltiranih podlagah. Primerna so za profesionalne, polprofesionalne in rekreativne kolesarje, ki si želijo dinamične in hitre vožnje po asfaltiranih kolesarskih stezah.
Položaj kolesa na cestnem kolesu je zelo agresiven, aerodinamičen in zahteva nekaj vaje oziroma izkušenj. Krmilo je zelo ozko in ukrivljeno, prestavne in zavorne ročice pa so združene v eni komponenti. Plašči so zelo tanki, brez profila in pod visokim pritiskom, da omogočajo zelo hitro vožnjo. Obstaja več različic cestnih koles, na primer gravel kolesa in fitnes kolesa. Gravel kolesa imajo širše plašče, zato so namenjena tudi kolesarjenju po makadamskih podlagah. Fitnes kolesa imajo ravno krmilo, zato je položaj telesa nekoliko bolj pokončen in sproščen. Uporabljajo se tako za treninge, rekreacijske ture in vsakdanje opravke v mestu.
FILTRIRAJ
Št. prikazanih artiklov
Izberi prikaz:
Sortiraj:
 • ROMET
  Sestava:  Profesionalno cestno kolo ROMET Huragan 5 vas bo navdušilo s svojo izjemno geometrijo, lah...
  -23%
  Redna cena:1.979,90 €
  Vaša cena:1.524,52 €
  loading...
Prikazujem artikle 1 - 1 (od 1 artiklov)