Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.Dobrodošli na našem kolesarskem blogu, kjer lahko najdete veliko aktualnih in koristnih vsebin o kolesih in kolesarjenju. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov za izboljšanje.


 • Jesensko znižanje
  Jesensko znižanje
  Vabljeni k ogledu našega jesenskega kataloga v katerem se skrivajo bogata ponudba koles in kolesarske opreme po zelo ugodnih cenah.
 • Kako vzdrževati svoje kolo?
  Kako vzdrževati svoje kolo?
  Vsako kolo, ki je v uporabi, je potrebno redno vzdrževati in servisirati. Za vas smo pripravili seznam vzdrževalnih in servisnih opravil, ki so nujno potrebna za varnost med kolesarjenjem in dolgo življenjsko dobo vašega kolesa.
 • Klasifikacija CUBE koles
  Klasifikacija CUBE koles
  Vsako CUBE kolo je označeno s številko od 0 do 6, odvisno od namena uporabe. Za podrobnejšo razlago teh številk smo pripravili tale prispevek. Prepričajte se čemu je namenjeno vaše novo Cube kolo. Naj bo varnost vedno na prvem mestu.
 • Kvalitetna kolesa za vsak žep
  Kvalitetna kolesa za vsak žep
  Blagovna znamka Romet izdeluje kolesa od 1949 in ima podobne začetke kot Slovenska tovarna Rog, s tem da se je leta 1991 podjetje privatiziralo in sedaj delajo 400.000 kolesa na leto.
 • Najina nova pridobitev
  Najina nova pridobitev
  Navdušena rekreativna kolesarja z nami delita svoja kolesarska potepanja in predstavita zakaj sta se odločila za električno nadgradnjo svojih treking koles.
 • 10 razlogov ZA električna kolesa
  10 razlogov ZA električna kolesa
  Električna kolesa postajajo iz dneva v dan bolj popularna. Ampak kakšne so njihove prednosti pred klasičnimi kolesi? Razmislili smo in za vsa pripravili seznam 10 najpopularnejših razlogov zakaj se splača kupiti električno kolo.
 • Gorsko, treking ali kros kolo?
  Gorsko, treking ali kros kolo?
  Najpomembnejše vprašanje pred nakupom novega kolesa je: kje bom največ kolesaril/a? Dandanes obstaja veliko različnih koles z različnimi komponentami, ki vsakemu kolesu dajejo specifične lastnosti. Različni tipi koles so ustvarjeni za različne terene...
 • Tudi vaše kolo je lahko električno
  Tudi vaše kolo je lahko električno
  Skoraj vsako navadno kolo je možno predelati v električno kolo. Če imate doma kolo na katerem bi si želeli pomoč v obliki električnega motorja, pa niste najbolj prepričani ali je vaše kolo primerno, je današnja objava kot nalašč za vas. Predstavljamo...
 • Električna nadgradnja kolesa
  Električna nadgradnja kolesa
  Kaj je električna nadgradnja in katere komponente potrebujete, da tudi vaše kolo postane električno sta pomembni vprašanju na kateri odgovarjamo v članku o električni nadgradnji koles z našimi Econo kompleti.
 • Ekskluzivni distributer za Romet kolesa
  Ekskluzivni distributer za Romet kolesa
  S ponosom najavljamo, da smo v letu 2018 postali ekskluzivni distributer za Romet kolesa. Romet je poljska blagovna znamka koles, ki so od osnovne ideje do končnega produkta izdelana na Poljskem. V lastni tovarni izdelajo do 380 000 koles na leto, ka...