Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

Mestna e-kolesa (1)


Veliko število avtobusov in avtomobilov v mestnih središčih povzroča onesnaženost zraka na teh območjih, problem pa postaja tudi premalo parkirnih mest. Zato se mestna jedra počasi zapirajo in postajajo nedostopna za promet. Alternativno in predvsem bolj okolju prijazno obliko mobilnosti predstavljajo električna kolesa.
Posebna oblika e-koles so mestna električna kolesa, ki so prilagojena mestni vožnji. Običajno je okvir kolesa oblikovan tako, da omogoča enostavno vzpenjanje na kolo in sestopanje z njega. Blatniki in ščitnik za verigo med vožnjo varujejo naša oblačila pred umazanijo. Pogosto so opremljeni z zadnjim prtljažnikom ali sprednjo košarico za prevažanje prtljage. Sprednja in zadnja luč pa zagotavljata dobro opaznost v mraku ali temi. Ostale komponente na mestnem e-kolesu kot so na primer, krmilo, ročaji in sedež so premišljeno izbrane, da zagotavljajo maksimalno možno udobje in varnost.
FILTRIRAJ
Št. prikazanih artiklov
Izberi prikaz:
Sortiraj:
Prikazujem artikle 1 - 1 (od 1 artiklov)