Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

EKSKLUZIVNI UVOZNIK IN POOBLAŠČENI SERVISNI CENTER ZA X-FUSION V SLOVENIJI
Telefon servis: 02 3003 518

 

Naša novost v letu 2019 je partnerstvo z X-Fusion, svetovno priznanim proizvajalcem vzmetenja visokega ranga za kolesa. S tem smo postali ekskluzivni uvoznik in pooblaščeni servisni center za Slovenijo. S posebnim večdnevnim izobraževanjem smo se seznanili z njihovimi produkti in postopki servisiranja. Opravili smo tudi nekaj testnih voženj in njihove produkte preizkusili na lastni koži na terenu. Zato lahko zapišemo, da poznamo X-Fusion izdelke, njihovo delovanje in garantiramo njihovo kvaliteto.Od leta 1999 se X-Fusion osredotoča izključno na proizvodnjo vzmetenja najvišje zmogljivosti, najvišje kvalitete in najvišje vrednosti. 


Blagovno znamko X-Fusion je leta 1999 ustanovilo podjetje Apro Tech, ki sicer izdeluje kolesarske komponente visoke kakovosti že od leta 1982.

Z 20 letno tradicijo razvijanja in izdelovanja vrhunskega vzmetenja za kolesa, ni presenečenje, da X-Fusion veliko pozornosti posveča vsaki najmanjši podrobnosti svojih izdelkov. V zadnji 10 letih so zelo razširili svojo ponudbo, vzpostavili globalno podporno mrežo in dosegli velik dobiček v skupnem tržnem deležu. S svojimi izdelki opremljajo kolesa svetovno priznanih blagovnih znamk kot so Trek, Cannondale, Specialized, Ibis, Jamis, GT, Norco, Scott, Ghost, Canyon in druge znamke, ki se zanašajo, da X-Fusion zagotavlja najvišjo možno raven zmogljivosti svojih produktov.Če ste lastnik ali lastnica komponente X-Fusion s tovarniško napako, ki je predmet reklamacije, lahko komponento osebno dostavite ali pošljete po pošti v našo trgovino. Naši serviserji bodo v najkrajšem možnem času rešili vaš zahtevek.

Naslov za pošiljanje:

Comtron d.o.o.
PE: Econo kolesarski center
Tržaška cesta 23
2000 Maribor

Vse, ki ste se odločili za pošiljanje po pošti, vljudno prosimo, da natisnete in izpolnite spodnji obrazec ter ga priložite v paket.