Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

Pozdravljeni v B2B portalu.


Enako pozornost kot končnim uporabnikom namenjamo tudi poslovnim subjektom. Danes preprosto več ni razlogov, da tudi družbe ne bi kupovale na spletu in ob enaki kakovosti in enakem jamstvu prihranile. B2B segment našega spletnega portala je namenjen vsem pravnim osebam.

Zakaj postati naš B2B kupec ali trgovec?

Portal www.akcija.si omogoča prijazne spletne nakupe, ki so kakovostni, udobni in varni, partnerjem pa zagotavljajo vrsto ugodnosti tako pri ceni, plačilnih pogojih in predvsem prihraneku časa. Ob najnižjih cenah nudimo 100% garancijo, možnost vračila izdelkov, servisno tehnično podporo, vzdrževanje, implementacijo in vso podporo pri delovanju, ki jo sodobno poslovno okolje zahteva.

Kako postaneš B2B kupec ali trgovec?

Za prijavo v www.akcija.si B2B trgovec potrebujete poseben dostop, katere vam ga dodelimo mi. Kontaktiranje nas za dostop B2B na mail: info@akcija.si
 

Nov uporabnik?

Registriraj se tukaj
Z registracijo v spletni trgovini akcija.si boste pridobili sistem za pridobitev in uporabo bonusov. S tem boste lahko bonuse, pridobljene s prejšnjim nakupom, uporabili v trgovini akcija.si z vsakim naslednjim nakupom.

STE POZABILI GESLO?

Vpišite svoj e-poštni naslov, kamor boste prejeli svoje uporabniško ime in geslo.
E-poštni naslov:

Ugodnosti našega bonitetnega sistema?


Sistem pridobivanja in koriščenja bonusov v spletni trgovini Akcija.si je enostaven in dostopen. Z registracijo pridobite ugodnejše nakupe, saj lahko ob vsakem naslednjem nakupu koristite bonuse, ki ste jih pridobili ob prejšnjem nakupu v trgovini Akcija.si.

Kako deluje?
  1. Nakup
  2. Bonus prejmete ob vsakem nakupu.

  3. Pridobi bonus v €
  4. Z vsakem nakupom prejmete 2% vrednosti nakupa nazaj na vaše dobroimetje.

  5. Porabite bonus
  6. Bonus lahko uporabite za kateri koli izdelek v ponudbi Akcija.si.

Pridobitev bonusa se začne že pri 0 €, kar pomeni, da že za prvi in vsak naslednji nakup prejmete 2% njegove vrednosti v obliki bonusa. Bonus se obračuna od skupne vrednosti opravljenega nakupa, torej tudi od akcijskih izdelkov. Izkoristite ga lahko že naslednji dan.