1. Odprodaja
  ANNI
 2. R-paket za reševanje podatkov

  Ident: 110526
  Proizvajalec: ANNI
  Zaloga:
  5 KOS

  Cena:39,90 €

Kaj je R-paket?

R-paket je rešitev, ki podatkom v namiznih ali prenosnih računalnikih ter na najrazličnejših nosilcih prinaša povsem novo dimenzijo varnosti. Vsebuje enkratno reševanje podatkov na enem nosilcu podatkov v dobi treh let. R-paket je mogoče kupiti in registrirati z najrazličnejšimi nosilci podatkov. Tako lahko ob nakupu prenosnega računalnika z 2-letno garancijo in sočasnem nakupu R-paketa »zavarovanje« za v prenosnik vgrajen disk ali pogon SSD velja kar tri leta, vključno z morebitnim enkratnim reševanjem podatkov. R-paket lahko registrirate samo z novim nosilcem podatkov, v roku 15 dni od nakupa nosilca.

Kako deluje? 

Kupec računalniške opreme, opremljene s podatkovnim nosilcem (diskom, pogonom SSD, pomnilniško kartico, vgrajenim pomnilnikom ...), lahko ob nakupu doplača 39,90 evra za R-paket. S tem prejmete 3-letno zavarovanje pomnilniškega medija ter jamstvo, da vam bodo strokovnjaki za reševanje podatkov v primeru okvare medija z njega rešili podatke. Te bodo pred vrnitvijo tudi shranili na enakovreden ali boljši nov medij. Paket reševanja podatkov vam prinaša dodatno varnost, saj preprečuje izgubo podatkov. V primeru okvare podatkovnega nosilca je le ta deležen laboratorijskega reševanja podatkov, v okviru katerega strokovnjaki rešijo praktično vse mogoče podatke, dokumente, fotografije, glasbo, filme ... Reševanje podatkov je kar se da univerzalno, saj je primerno za vse vrste in blagovne znamke trdih diskov ter drugih nosilcev.

Jamstvo z vračilom denarja

V izjemnem primeru, ko podatkov iz poškodovanega podatkovnega nosilca ni mogoče restavrirati, ste upravičeni do vračila celotne kupnine paketa za reševanje podatkov in novega, enakega ali zmogljivejšega nosilca podatkov, na katerem je prišlo do izgube podatkov. Z R-paketom, ki je edini tovrstni paket na trgu, ne kupite mačka v žaklju, temveč vam predstavlja naložbo v dodatno varnost podatkov.

R-paket za reševanje podatkov
Ocena artikla:      0   Število ocen: 0
(ocenjujejo lahko le registrirani uporabniki)
Ni komentarjev za ta artikel.
Pošlji informacije o tem izdelku:
 
Dodajte svoje sporočilo:
Vpišite svoj e-poštni naslov:
 
Opomba: Vaš e-poštni naslov je uporabljen samo za informacijo prejemniku, od koga je e-poštno sporočilo in v primeru težav pri pošiljanju. Vaš ali prejemnikov e-poštni naslov se ne bo uporabljal za noben drug namen.
Spletna trgovina akcija.si vam ponuja tudi možnost nakupa na obroke. V postopku nakupa izberite nakup s kreditno kartico in na izbiro boste dobili možnost nakupa na: 
 • 3 obroke
 • 6 obrokov
 • 12 obrokov