1. TRONpos Gastro PRO+, programska oprema

  - licenca


  Ident: 119851
  Proizvajalec: TRONpos
  dobava: povprašajte za rok dobave 

  Cena:963,80 €

TRONpos Gastro je blagajniški program, prilagojen gostinskim lokalom. Namenjen je tako restavracijskim verigam kot tudi manjšim lokalom. Ponaša se s popolnoma prilagodljivo platformo osebju in omogoča kvalitetno in hitro postrežbo. Omogoča delo z mizami (strežba večjega števila gostov hkrati), kuhinjska naročila (Izpis naročila na kuhinjski tiskalnik) in analize (V vsakem trenutku je možen izpis poslovanja po zaposlenem ali za celotni gostinski lokal).

 

DELO Z MIZAMI
Blagajniški program TRONpos Gastro vam omogoča delo z mizami. Sobe in mize si enostavno in hitro sami oblikujete v programu TRONpos BackOffice. Delo z mizami vam omogoča, da hkrati strežete večje število kupcev.
 
KUHINJSKA NAROČILA
Ob oddanem naročilu blagajna TRONpos Gastro izpiše naročila na prednastavljen tiskalnik. Na artiklih, v programu TRONpos BackOffice, nastavite, na kateri tiskalnik program izpiše naročilo. 
Možna je uporaba večih tiskalnikov.  Z izpisom naročila na kuhinjski tiskalnik poskrbite za ažurno pripravo hrane in poskrbite, da vso osebje opravlja svoje delo optimalno.
 
ANALIZE
Za hiter pregled poslovanja vam TRONpos Gastro ponuja analize kar na blagajniškem sistemu. Vsak  natakar lahko ima pregled nad svojimi naročili in računi, vodja pa vpogled v celotno poslovanje obrata. 
V vsakem trenutku je možen izpis poslovanja po zaposlenem ali za celotni gostinski lokal.
 
TRONpos GASTRO PRO+:
 
* tehnologija na dotik
* pregled poslovanja
* zaključevanje blagajne
* analize po natakarjih
* storniranje računov
* hitri gumbi
* izdaja original računa
* dobavnice
* mesečne fakture
* lastna poraba
* happy hours
* program backoffice
* uporaba miz
* kuhinjska naročila
* možnost DALJINSKEGA NAROČANJA
* inventura s tehtanjem

TRONpos Gastro PRO+, programska oprema
Ocena artikla:      0   Število ocen: 0
(ocenjujejo lahko le registrirani uporabniki)
Ni komentarjev za ta artikel.
Pošlji informacije o tem izdelku:
 
Dodajte svoje sporočilo:
Vpišite svoj e-poštni naslov:
 
Opomba: Vaš e-poštni naslov je uporabljen samo za informacijo prejemniku, od koga je e-poštno sporočilo in v primeru težav pri pošiljanju. Vaš ali prejemnikov e-poštni naslov se ne bo uporabljal za noben drug namen.
Spletna trgovina akcija.si vam ponuja tudi možnost nakupa na obroke. V postopku nakupa izberite nakup s kreditno kartico in na izbiro boste dobili možnost nakupa na: 
 • 3 obroke
 • 6 obrokov
 • 12 obrokov