O spletni trgovini Akcija.si

Spletna trgovina www.akcija.si je eden največjih, najcenejših, najbogatejših in najvarnejših slovenskih centrov sodobnih nakupov. Sodoben potrošnik je danes informiran bolje kot kadarkoli doslej in zaradi tega tudi bolj zahteven. Zahteve po najširšem spektru blaga in storitev, najnižje cene, možnost brezplačnega vračila izdelka in vrnitve denarja in zanesljiva garancija ter zavarovanje, so danes samoumevni del poslovnega odnosa. Razvoj svetovnega spleta je omogočil ne le takojšnje primerjanje izdelkov in cen, ampak tudi pričakovanja, da bodo vsi izdelki dosegljivi na enem mestu in po najnižjih cenah. Vse to je www.akcija.si.

Čas in človeški viri bodo že v bližnji prihodosti največja dobrina sodobne družbe, njuno obvladovanje pa bo omogočalo konkurenčne prednosti. Zakaj bi torej zapravljali čas z iskanjem storitev in izdelkov v trgovinah in pri tem zapravljali še denar, če pa lahko vse to dobite hitreje, ceneje in varneje na enem mestu, ob tem pa so na dosegu rok tudi vse informacije, ki jih potrebujete in želite.

www.akcija.si izpolnjuje zahteve sodobnega človeka in mu hkrati omogoča prihranek časa in denarja, brez nevarnosti in brez tveganj.

www.akcija.si v prodajno storitvenem delu nudi najširši spekter izdelkov. Računalništvo, avdio in video opremo, foto, navigacija, oprema za doma, knjige in še mnogo več.

Vendar pa tudi to ni vse. Zakladnico spletnih nakupov bomo vsak dan širili, hkrati pa bomo vsak dan zniževali tudi cene. In ker še to ni dovolj, boste lahko ceno izdelkov in storitev določali tudi vi, naši partnerji.

Dragi kupci, partnerji. Nakupi vseh izdelkov in storitev na našem portalu so varni. Zagotavljamo vam popolno varovanje vaših podatkov, finančne transakcije so 100% zanesljive, izdelki in storitve preiskušene in podprte z garancijo, omogočamo pa vam tudi popolno vračilo denarja brez zastavljenih vprašanj. In če se vendarle zgodi, da kupljeni izdelki več ne delujejo, je tukaj tudi naš servisni center.

www.akcija.si je namenjen tudi pravnim osebam. Enako pozornost kot končnim uporabnikom namenjamo tudi poslovnim subjektom. Danes preprosto več ni razlogov, da tudi družbe ne bi kupovale na spletu in ob enaki kakovosti in enakem jamstvu prihranile. B2B segment našega spletnega portala je namenjen vsem pravnim osebam. Ob najnižjih cenah nudimo 100% garancijo, možnost vračila izdelkov, servisno tehnično podporo, vzdrževanje, implementacijo in vso podporo pri delovanju, ki jo sodobno poslovno okolje zahteva.

Najširši segment produktov vseh največjih svetovnih proizvajalcev so ob ugodnih cenah jamstvo naše kakovosti in zanesljivosti. 22-letna prisotnost zagotavlja varnost in zanesljivost, spletno poslovanje pa nižje marže in zato ugodnejše cene. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in popuste, ki jih ponujamo. Če pa produkta ali storitve, ki jo iščete v prodajnem programu še ni, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali osebno in potrudili se bomo, da vam ustrežemo.

B2B in B2C portala www.akcija.si sta sinonim za kakovost, nizko ceno in varnost. 100% kakovost, 100% varnost, 100% ugodna cena.

Zaupajte sebi – zaupajte nam. Vljudno vabljeni v razburjivi svet nakupov in informacij.

Vaša ekipa www.akcija.si