Dostava

pošta slovenijeali lastem prevzem
Produkti in storitve naročene na portalu www.akcija.si gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če je produkt na zalogi, se to običajno zgodi še isti delovni dan. Hitrost in udobnost dostave je ključna, zato logističnemu procesu posvečamo posebno pozornost. Da bi naročene produkte dostavili hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, vendar le za produkte naročene do 14.00 ure. 

Seveda lahko produkte prevzamete osebno na sedežu podjetja na Tržaški cesti 21 v Mariboru, v tem primeru ne plačate poštnine, hkrati pa vam omogočimo tudi stik z našimi strokovnjaki. Lasten prevzem na sedežu spletnega trgovskega portala Akcija.si je mogoč vsak delovnik med 08.30 in 15.50 uro.Upravitelj portala bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk družbe Comtron je Pošta Slovenije, vendar lahko izberemo tudi drugo dostavno službo, a le v primeru, da bo to omogočilo hitrejšo dostavo ob enaki ali nižji ceni. Seveda lahko ponudnik na zahtevo kupca uporabi tudi hitrejšo dostavo, vendar bodo dodatni stroški v celoti bremenili kupca.

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za področje celotne Slovenijo in sicer znaša 3,95 EUR oziroma po ceniku Pošte Slovenije ali drugega izbranega distributerja. V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri. Za več informacij pokličite našo podporno ekipo na 02 300 35 03 ali  pišite na info@akcija.si. Strošek drugačne dostave je odvisen od načina dostave in distributerja in je v celoti strošek kupca.

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 200 EUR je dostava brezplačna. Brezplačno dostavo imajo B2B uporabniki, ki imajo sklenjeno pogodbo o elektronskem poslovanju, pri naročilih v skupni vrednosti nad 500,00 EUR ali če je v pogodbi navedeno drugače.

Pošljemo isti dan

Ker vemo, da je vas čas dragocen, vam bomo poskušali ustreči tudi v tem primeru. To pa je mogoče le, če je produkt na zalogi in če naročilo oddate dovolj zgodaj. Vljudno vas prosimo, da pri tem upoštevate nekaj navodil: preverite ali je produkt na zalogi (pri podatku Zaloga bo pisalo »Na zalogi«), naročilo oddajte pred 14. uro, naročilo kolesa oddajte pred 10. uro.

  • Če produkta nimamo na zalogi, bo na dostavo potrebno počakati nekoliko dlje, vendar običajno ne dlje kot 3 delovne dni. V tem primeru upoštevajte dodatna pravila:
  • če pri podatku Zaloga piše: » Dobavljivo «, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro ga lahko dostavimo. Za informacije o dobavljivosti teh artiklov kliknite na belo kuverto in nam pošljite povpraševanje,
  • če tak produkt vendarle naročite, ga bomo poskušali najti in ga dostaviti, če pa bomo pri tem neuspešni, bomo vaše naročilo izbrisali in vas o tem tudi obvestili,
  • če naročite več produktov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vam bomo na vašo željo skušali produkte, ki so na zalogi poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi. Če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi;
  • če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in produkt bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale produkte ali pa naročilo izbrisali.

Lasten prevzem

Vsako naročilo lahko osebno prevzamete pri nas na Tržaški cesti 21 v Mariboru.