Plačilo

Vam, dragi kupci oziroma partnerji omogočamo naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun upravitelja portala (po ponudbi / predračunu),
  • ob lastnem prevzemu na Tržaški cesti 21 v Mariboru so možna plačila s plačilnimi oz. kreditnimi karticami Maestro, MasterCard, Visa, Karanta in Diners
  • s plačilom računa,
    • možnosti obročnega plačevanja
    - s kartico Diners (do 24 obrokov; min. znesek obroka je 50€)
Seveda vam upravitelj portala izda račun, z razčlenjenimi stroški. 

Izbira števila obrokov preko SMS-a. 

V naši trgovini je možno plačevati tudi z obročnimi karticami oz. karticami z odloženim plačilom, ki omogočajo izbiro števila obrokov kar preko SMS-a. 
Pogoje poslovanja in stroške obročnega plačila določi banka izdajateljica s katero ste sklenili pogodbo.

  

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu v vsakem trenutku dostopna v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

Ker vam želimo še olajšati nakupe, vam omogočamo dodatne plačilne možnosti plačila na obroke in kreditiranja. Plačilo s kreditno kartico je možno opraviti brez težav, pod določenimi individualnimi pogoji pa vam omogočamo nakup na obroke. Za podrobnejše informacije nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti info@akcija.si. Za kreditni nakup se boste morali osebno zglasiti na našem sedežu na Tržaški cesti 21 v Mariboru.

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo dodatni pogoji:

  • plačnik (podatki v profilu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
  • po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.
Cene

V portalu B2C so cene navedene z vključenim DDV. Cene v portalu B2B so večinoma brez DDV, v nasprotnem primeru pa je ta podatek posebej naveden.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, razen če je drugače prikazano.  Kupec kot prodajalec lahko od naročila odstopi oziroma spremeni ceno.

Cene veljajo v primeru plačila z navadenimi načini plačila in z navedenimi pogoji. Kljub želji, da bi zagotovili najbolj aktualne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena produkta ali storitve spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa, hkrati pa ponudili rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Partnerjem v okviru B2B nudimo tudi zbirne račune, pod pogoji, ki jih urejajo pristojni zakoni.Akcije, zadnji kosi, nagradne igre

Na spletnem portalu www.akcija.si si prizadevamo dosegati najnižje cene, vendar si kljub temu prizadevamo cene še znižati. V določenih primerih bomo tako nekatere produkte ali artikle ponudili po posebnih akcijskih cenah. V teh primerih bodo časovne omejitve nakupov oziroma bo produkt ali storitev mogoče kupiti le do odprodaje zalog. Podobno bo veljalo za produkte ali storitve v razprodaji ali pri tistih produktih, ki bodo označeni s pripisom: zadnji kosi. Sicer pa tudi za te produkte in storitve veljajo enaki pogoji kot za ostale ponujene produkte in storitve in ustrezni pravni red Republike Slovenije oziroma Evropske unije. Morebitne nagradne igre so urejene z obstoječo zakonodajo in pravili, ki bodo navedena ob nagradni igri.