Cene

V portalu B2C so cene navedene z vključenim DDV. Cene v portalu B2B so večinoma brez DDV, v nasprotnem primeru pa je ta podatek posebej naveden.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, razen če je drugače prikazano.  Kupec kot prodajalec lahko od naročila odstopi oziroma spremeni ceno.

Cene veljajo v primeru plačila z navadenimi načini plačila in z navedenimi pogoji. Kljub želji, da bi zagotovili najbolj aktualne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena produkta ali storitve spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa, hkrati pa ponudili rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Partnerjem v okviru B2B nudimo tudi zbirne račune, pod pogoji, ki jih urejajo pristojni zakoni.Akcije, zadnji kosi, nagradne igre

Na spletnem portalu www.akcija.si si prizadevamo dosegati najnižje cene, vendar si kljub temu prizadevamo cene še znižati. V določenih primerih bomo tako nekatere produkte ali artikle ponudili po posebnih akcijskih cenah. V teh primerih bodo časovne omejitve nakupov oziroma bo produkt ali storitev mogoče kupiti le do odprodaje zalog. Podobno bo veljalo za produkte ali storitve v razprodaji ali pri tistih produktih, ki bodo označeni s pripisom: zadnji kosi. Sicer pa tudi za te produkte in storitve veljajo enaki pogoji kot za ostale ponujene produkte in storitve in ustrezni pravni red Republike Slovenije oziroma Evropske unije. Morebitne nagradne igre so urejene z obstoječo zakonodajo in pravili, ki bodo navedena ob nagradni igri.
Portali družbe: Comtron | Tron InterCenter | Akcija.si | FotoPlus