Moj račun

Moj račun je prostor, kjer se zbirajo vsi vaši podatki:
  • pregled in možnost urejanja vaših osebnih podatkov,
  • pregled in možnost urejanja/dodajanja B2B ali B2C profilov.
  • pregled dosedanjih nakupov,
  • vpogled v trenutni status odprtih naročil,
  • pregled in možnost urejanja naslova za dostavo,
  • možnost spremembe gesla,
ter vse druge nastavitve in vsebine, ki si jih www.akcija.si zapomni o vas in vam s tem olajša nakupovanje.

Postopek nakupa

1. Oddano naročilo: na tem koraku ima kupec možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani portala vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

2. Pregledano naročilo: naročilo kupca je bilo pregledano vendar še ni bilo potrjeno, zato ima kupec v tem trenutku še vedno možnost preklica.

3. Naročilo potrjeno: če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dobave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Naročilo je uradno potrjeno, ko kupec dobi sporočilo na elektronski naslov, ki je v njegovih kontaktnih podatkih. S tem je pogodba med strankama nepreklicno sklenjena in veljajo pogoji navedeni v potrditvenem elektronskem sporočilu. Če zaradi kakšnega razloga naročila ne moremo izvesti, bomo naročilo preklicali ali izbrisali in kupca o tem tudi obvestili ter mu ponudili morebitno alternativo.

4. Blago odposlano: ko naročeno blago oddamo na pošto ali drugemu distributerju, o tem z elektronsko pošto obvestimo kupca. Kupec je tako seznanjen, da je bilo njegovo naročilo odpravljeno in lahko v enem do dveh dnevih pričakuje dostavo.

Elektronsko obveščanje

V primeru, da želite prejemati obvestila od našega portala, vam bomo z veseljem ustregli. Na vaš elektronski naslov oziroma na elektronski naslov, ki ga boste vnesli vas bomo obveščali o posebnih akcijah z dodatnimi popusti, novih produktih ali storitvah...zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato ga ne bomo tratili. Želimo vas le dodatno razvajati in vam omogočiti večje udobje. Nastavitev prejemanja obvestil si lahko nastavite že ob prvi registraciji, kasneje pa kadarkoli vključite ali izključite v rubriki »Moj profil«.