Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.
Pomoč uporabnikom

Spoštovani partner, cenjeni kupec. Upravitelj portala www.akcija.si družba Comtron se trudi, da bi imeli široko poleto produktov in storitev in da bi bil vaš nakup preprost in hiter. V primeru morebitnih vprašanj, nejasnosti ali če potrebujete dodatne informacije oziroma želite produkt, ki ni v naši ponudbi vas prosimo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti info@akcija.si.

Skrbimo za vas

Spletni informacijsko-trgovski portal www.akcija.si smo ustvari za vas. Zato je naša ključna skrb namenjena prav vam. Za vas skrbimo, da so nakupi 100% varni, da ste ustrezno informirani in izobraženi, da so podatki točni, da je spekter informacij, produktov in storitev širok in aktualen, da hitro rešujemo morebitne zaplete in da služimo vam. Vljudno vas vabimo, da nam pomagate izboljšati naše posovanje, zato so vaši predlogi dragoceni in dobrodošli.
Portali družbe: Comtron | Tron InterCenter | Akcija.si | FotoPlus