1. XIAOMI
 2. Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter - anti-formaldehid

  Ident: 139290
  Proizvajalec: XIAOMI
  Zaloga dobavitelja: Dobavni rok: 30 dni 
  dobava: povprašajte za rok dobave 

  Redna cena:34,45 €
  Vaša cena:33,54 €

Xiaomi Mi Air 2 čistilec zraka Filter Zelen
PET primarni filter 360° filtracija velikih delcev
Izdelan iz PET (polietilen tereftalat), zunanja obloga je 3 do 5 krat močnejši kot ostali filtri. Nudi visoko upogibno trdnost in je odporen na zložljivost, maščobe, kisline, alkalije in večino topil. Valjasta oblika filtra omogoča 360° filtracijo prahu, las in večji lebdečih delcev.
Ultra-gost H-11 stopenjski HEPA filter, ki filtrira do 99,3% PM0.3
Mi Air 2 čistilec zraka uporablja ultra-gost PP in PET HEPA filter za ulov PM 2.5, PM 0.3, cvetni prah in ostale "leteče" delce, na ta način omogoča prehod samo čistemu zraku. Popolnoma razširjen filter meri 7.7m in efektivno filtrira 99% delcev PM0.3 in 99,99% delcev PM2.5
Kakovostno aktivno kokosovo oglje
Aktivno oglje vpija škodljive pline, katere HEPA filter ne uspe filtrirati. Mi Air 2 čistilec zraka je sestavljen iz aktivnega kokosoega oglja, kateri velja za najbolj efektivnega pri tovrstnem filtriranju. V kombinacija s formule proti-formaldehidom uspešno odstrani in filtrira kemikalije kot so formaldehidi, benzen in amonija, ravno tako vonjave in dim.
Absorbira vse vrste vonjav in škodljivih snovi
Prenova doma in druge dejavnosti lahko sprostijo snovi kot so formaldehidi, benzen in TVOC, ki ob večjih količinah lahko škodijo zdravju. Mi Air 2 kokosov filter z aktivnim ogljem absorbira številne škodljive snovi nastale v podobnih okoliščinah, in s tem pripomore h čistejšemu domu in zdravju vaše družine.
Spremljanje uporabe v realnem času
z uporabo se filtri časovno obrabljajo in jih moramo nadomestiti. Filtre, ki se ne zamenja ko se obrabijo, ne služijo več namenu in ne zadržujejo velik delcev in škodljivih snovi ali lahko povzročajo sekundarno onesnaževanje. Čiščenje filtra z vodo ali sesalcem ne garantira delovanje filtra. Priporočamo menjavo filtra na 6 mesecev ali prej, odvisno od stopnje uporabe. Z uporabo apliakcije Mi Home lahko spremljate življenjsko dobo filtra in prejmete obvestilo ob potrebni menjave le tega
Značilnosti
Znamka: Xiaomi
Vsebnost paketa: 1X Filter
Barva: Zelen

Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter - anti-formaldehid
Ocena artikla:      0   Število ocen: 0
(ocenjujejo lahko le registrirani uporabniki)
Ni komentarjev za ta artikel.
Pošlji informacije o tem izdelku:
 
Dodajte svoje sporočilo:
Vpišite svoj e-poštni naslov:
 
Opomba: Vaš e-poštni naslov je uporabljen samo za informacijo prejemniku, od koga je e-poštno sporočilo in v primeru težav pri pošiljanju. Vaš ali prejemnikov e-poštni naslov se ne bo uporabljal za noben drug namen.
Spletna trgovina akcija.si vam ponuja tudi možnost nakupa na obroke. V postopku nakupa izberite nakup s kreditno kartico in na izbiro boste dobili možnost nakupa na: 
 • 3 obroke
 • 6 obrokov
 • 12 obrokov