Enkratna ponudba: Z nakupom nad 100 € in vnosom kode kupona ob nakupu "AKCIJA10", prejmete na vaš račun bonus v vrednosti 10 €, katerega lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

4 PRIPOMOČKI ZA IDEALNO DELOVNO MIZO

Najbolj produktivna delovna miza je tista, ki vam omogoča da delo opravljate čim bolj sproščeno, zato smo izbrali 4 pripomočke, ki bodo ustvarili idealno delovno mizo. Ne glede na to, ali je vaša miza polna stvari ali ne, vam za produktivno delovno vnemo priporočamo naslednje pripomočke:


1. Zmogljivi računalnik

Delo na hitrem in zmogljivem računalniku, ki ima zmogljivi procesor, dovolj RAM-ov in dober SSD disk. Več o tem kako pohitriti vaš računalnik smo že pisali v članku kako do 5x hitrejšega računalnika v enem koraku .  Oglejte si našo ponudbo vrhunskih računalnikov TUKAJ.


2. Dodatni monitor

Kup razpredelnic, internetni iskalnik, analitični podatki in še kaj bi se znašlo na vrstnem redu za vašo delo. Vsekakor je lažje, če imamo pri tem še dodaten ekran, ki nam omogoča lažjo preglednost nad več odprtimi ikonami.  Izberite svoj ekran TUKAJ. Pri tem pa poročila strokovnjakov pravijo, da ekran naj ne bi bil manjši od 20”.


3. Miška in tipkovnica

Nikoli ne smemo pozabiti na pravilno izbiro miške in tipkovnice, saj lahko pri tem zmanjšamo pojav številnih rizikov karpalnega kanala. Pri izbiri moramo tako upoštevati ergonomičnost in velikost miške ter tipkovnice. Ker pa želimo za vas le najboljše, smo vam pripravili pestro izbiro mišk in tipkovnic priznanih blagovnih znamk za vsak žep in okus - TUKAJ.


4.Zunanje pomnilniške enote

Veliko število podatkov lahko hitro zapolni naše kapacitete pomnilnika, prav s tem namenom so nam na voljo tudi zunanji diski in številne »oblačne rešitve« kot je npr. Dropbox ali Google Drive. Preverite našo ponudbo vrhunskih zunanjih diskov TUKAJ.


    Portali družbe: Comtron | Tron InterCenter | Akcija.si | FotoPlus