Spoštovani, naročanje in nakup na spletni strani deluje nemoteno. Ker je v času epidemije naša maloprodajna trgovina ZAPRTA, vas prosimo, da naročanje opravljate na našem spletnem portalu www.akcija.si in www.akcija.si/bikes. Hvala za razumevanje.

4 PRIPOMOČKI ZA IDEALNO DELOVNO MIZO

Najbolj produktivna delovna miza je tista, ki vam omogoča da delo opravljate čim bolj sproščeno, prav zato smo izbrali 4 pripomočke, ki bodo ustvarili idealno delovno mizo. Ne glede na to, ali je vaša miza polna stvari ali ne, vam za produktivno delovno vnemo priporočamo naslednje pripomočke:


1.Zmogljivi računalnik

Delo na hitrem in zmogljivem računalniku, ki ima zmogljivi procesor, dovolj RAM-ov in dober SSDdisk. Več o tem kako pohitriti vaš računalnik smo že pisali v članku kako do 5x hitrejšega računalnika v enem koraku.  Oglejte si našo ponudbo vrhunskih računalnikov TUKAJ.


2. Dodatni monitor

Kup razpredelnic, internetni iskalnik, analitični podatki in še kaj bi se znašlo na vrstnem redu za vašo delo. Vsekakor je lažje če imamo pri tem še dodaten ekran, ki nam omogoča lažjo preglednost nad več odprtimi ikonami.  Izberite svoj ekran TUKAJ. Pri tem pa poročila strokovnjakov pravijo, da ekran naj ne bi bil manjši od 20”.


3. Miška in tipkovnica

Nikoli ne smemo pozabiti na pravilno izbiro miške in tipkovnice,saj lahko pri tem zmanjšamo pojav številnih rizikov karpalnega kanala. Pri izbiri moramo tako upoštevati ergonomičnost in velikost miške in tipkovnice. Ker paželimo za vas le najboljše smo vam pripravili pestro izbiro mišk in tipkovnic priznanih blagovnih znamk, za vsak žep in okus - TUKAJ.


4.Miška in tipkovnica

Veliko število podatkov lahko hitro zapolni naše kapacitete pomnilnika, prav s tem namenom so nam na voljo tudi zunanji diski in številne »oblačne rešitve« kot je npr. Dropbox ali Google Drive. Preverite našo ponudbo vrhunskih zunanjih diskov TUKAJ. • DELL
  Optimizirajte svoj delovni prostor s tem učinkovitim 23,8-palčnim zaslonom z izredno tankim robom...
  -31%
  Redna cena:209,90 €
  Vaša cena:143,99 €
  Ident: 143528
  143528 DELL
  Zaloga:
  Na zalogi
 •