Spoštovani, naročanje in nakup na spletni strani deluje nemoteno. Ker je v času epidemije naša maloprodajna trgovina ZAPRTA, vas prosimo, da naročanje opravljate na našem spletnem portalu www.akcija.si in www.akcija.si/bikes. Hvala za razumevanje.


RAZMIŠLJAM ZELENO, KUPUJEM OBNOVLJENO


Raziskave so pokazale, da veliko evropskih podjetij pogosto menja svoje računalnike, mobilne telefone in ostalo IT opremo,kljub temu, da so več kot primerni za nadaljnjo uporabo in lahko služijo svojemu namenu še veliko let.


Krožna ekonomija
je bistvenega pomena pri zmanjšanju podnebnih sprememb. Potrebno je koristiti prednosti vseh obstoječih materialov in produktov, ki še delujejo ter lahko nudijo svoje funkcije še nadalje. Še posebej pomembno je to upoštevati pri IT opremi, saj proces izdelave novih izdelkov vključuje ogromno različnih naravnih surovin. Podjetje Comtron d.o.o. stremi k spodbujanju krožne ekonomije in zato v svojo ponudbo vključuje obnovljeno računalniško opremo.


Zakaj obnovljena IT oprema?


  • ugodna cena (do -70% nove opreme)
  • spodbujanje krožnega gospodarstva
  • dobra javna podoba
  • blaženje podnebnih sprememb
  • ohranjanje naravnih virov

V podjetju Comtron smo prepričani, da so računalniki, telefoni in druga IT oprema lahko obnovljeni tako kot avtomobili,ladje ali kolesa. Vsak računalnik, ki je obnovljen in pripravljen za ponovno uporabo, lahko pripomore k zmanjšanju emisij, ohranja naravne vire in spodbuja krožno gospodarstvo, kjer so surovine in produkti uporabljeni bolj premišljeno in učinkovito.

Kaj so obnovljeni računalniki in od kod prihajajo?


Gre za računalnike, ki so se že uporabljali v raznih evropskih javnih zavodih, nato pa so bili po amortizaciji vrnjeni prodajnim posrednikom. Tukaj v zgodbo stopi Comtron, ki računalnike in ostalo IT opremo pregleda, popravi, obnovi in z veljavno garancijo znova pošlje v prodajo. Obnovljeni računalniki se prodajajo z novimi in nerabljeni mikro komponentami, kot so SSD diski, ker pa se ne prodajajo kot novi, jih lahko dobite po precej nižji ceni.


Zakaj izbrati obnovljen računalnik?


Poleg tega, da so takšni računalniki kot novi, je nakup le teh prijazen do okolja in spodbujajo krožno gospodarstvo.Namesto da bi pristali na smetiščih, so pregledani, obnovljeni ter pripravljeni za nadaljnjo uporabo. Za brezhibno varnost vaših podatkov imajo vgrajen nov SSD disk. Obnovljeni računalniki so odlična izbira tudi za začetnike, ki se šele učijo, kako uporabljati računalnik in kako skrbeti zanj.

Obnovljeni računalniki so idealna priložnost za vse, ki iščejo visoko kakovost po nižji ceni.