AZZA OPUS 809

Revolucija v oblikovanju računalniških ohišij.

AZZA je predstavil futuristično oblikovano ohišje OPUS 809. Luksuzno oblikovano ohišje ima minimalni odtis samo 32 cm2, ob tem pa lahko vgradimo »full-ATX« strojno opremo.

OPUS 809 obdajajo 4zatemnjeni stekleni paneli, okostje pa je iz 4mm CNC obdelanega aluminija. Posebnost ohišja OPUS je v tem, da lahko stoji vertikalno ali horizontalno, zaradi svoje napol odprte zasnove pa zagotavlja dovolj pretoka zraka, da lahko vgradimo do 360mm dolgo grafično kartico, 360 AIO, ATX matično ploščo, napajalnik in dva diska.

Mešanje natančne izdelave in stila daje ohišju futurističen izgled, kletka pa ustvarja X, ki ga obdajajo kaljeno steklo kar daje ohišju kanček elegance, neglede na postavitev.

Oblikovanje ki zahteva iznajdljivost

OPUS je zahteval popolnoma nov pristop glede dizajna računalniških ohišij. Popolnoma modularen, saj je vsak panel odstranljiv, omogoča enostaven dostop do notranjosti.

Vertikalni nosilec grafične kartice je odstranljiv in s tem omogoča enostavno namestitev napajalnika, ki je nameščen na dnu ohišja.

V zadnjem delu in popolnoma ločen od matične plošče in grafične kartice je posebno vodilo za namestitev hladilnika/ventilatorjev.

Po zgledu SFF ohišij so vse komponente ločene med sabo in imajo direkten dostop do zajema svežega zraka, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

Pripravljen za visoko zmogljivost.

Posebna oblika ohišja OPUS ne omejuje pri vgradnji visoko zmogljivih komponent. Podpira od Mini-ITX do ATX matične plošče. Do 360 mm dolge grafične kartice, ATX napajalnike in 2x2.5˝ SSD diske.

Vgradite lahko do 360mm vodno hlajenje, celotno ohišje pa tehta 8,7 kg.